مدیرکل بهزیستی استان البرز گفت: برای مقابله با معضل اعتیاد باید کار فرهنگی انجام دهیم و محور تمام کارها نیز باید خانوادهها باشند.
افروز بهرامی اظهار داشت: یکی از مهمترین تهدیدهای اجتماعی در دنیای امروز مصرف مواد مخدر است که متاسفانه الگوی مصرف از حالت مصرف مواد سنتی به مواد مخدر صنعتی تبدیل شده است.
وی افزود: مصرف مواد مخدر صنعتی عوارض و آسیبهای بسیار خطرناکی دارد و متاسفانه در کل جهان سن گرایش به این پدیده خانمانسوز کاهش یافته است.
این مسئول افزود: برای مقابله با معضل اعتیاد نهادها و دستگاههای مختلف بر اساس چارچوب وظائف خود یعنی آموزشی، انتظامی، قضایی، فرهنگی و حمایتی، تکالیف بر عهده دارند که با عزم ملی و مدیریت جهادی به مبارزه با گسترش مصرف مواد مخدر بپردازند.
بهرامی بیان داشت: در کنار تمام این نهادها، مسئولیت اصلی بر عهده والدین و خانوادهها است و آمارها و تحقیقات علمی و کارشناسی نشان میدهد که مهمترین دلیل گرایش جوانان به مصرف مواد مخدر، نواقصی است که در سیستم تربیتی و خانوادگی این افراد وجود دارد.
وی افزود: به عنوان نمونه اکثر بیمارانی که شناسایی میشوند، در گفتوگوهای خود تاکید دارند که عدم نظارت خانوادهها، کمبود محبت، جدایی پدر و مادر و حتی مرگ یکی از آنها عامل اصلی این انحراف بوده است.
مدیرکل اداره بهزیستی استان البرز گفت: بسیاری از بیماران به دلیل عدم محبت به دام اعتیاد میافتند و برخی نیز به دلیل عدم نظارت خانوادهها، خودرایی والدین و عدم توجه به نیازهای آنها باعث این معضل بوده است.
بهرامی تصریح کرد: بنابراین باید خانوادهها را در خط مقدم مبارزه با پدیده زشت و خانمانسوز اعتیاد بدانیم و اگر تمام دستگاهها نیز به وظائف خود عمل کنند، اما خانوادهها به این امر بیتوجه باشند، نمیتوان امیدوار به کنترل این پدیده منفی اجتماعی بود.
وی افزود: در همین راستا سازمان بهزیستی کلاسهای مشاورهای برای والدین و خانوادههایی که فرزندان آنها در معرض خطر هستند، برگزار کرده و این کلاسهای آموزشی ادامه دارد.
بهرامی در پایان گفت: برای مقابله با معضل اعتیاد باید کار فرهنگی انجام دهیم و محور تمام کارها نیز باید خانوادهها باشند.
منبع: خبرگزاری فارس