مشاور وزیر صنعت، معدن و تجارت در گفتگو با «صما»:
۲۰۰ صنعت با حوزه ساختمان در ارتباط است/ ۵/۱میلیون تن فولاد روی دست دولت مانده است
مشاور وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به این که بسیاری اعتقاد دارند ۲۰۰ صنعت با حوزه ساختمان در ارتباط است تاکید کرد: باتوجه به زلزله خیز بودن کشورمان بهرهگیری از مصالح نوین ساختمانی در ساخت و سازها که سبک سازی بناها را به دنبال دارد امری ضروری است.
بهروز ریاحی ضمن اعلام مطلب فوق درگفتگوی اختصاصی با خبرنگار «صما» اظهار داشت: باتوجه به وابستگی حدود ۲۰۰ صنعت نظیر سیمان، آجر، آهنآلات، فولاد و … با صنعت ساختمان، طبیعی است که اگراین صنعت رونق بگیرد و از این رکودی که در کشور ایجاد شده بیرون بیاید میتواند مزایای بسیاری را در بر داشته باشد.
وی با اشاره به اینکه رونق مسکن اثرات بسیار مثبتی بر شرایط کلان اقتصاد کشور دارد و دولت باید تدابیر لازم برای خروج این صنعت از رکود را اخذ کند، تاکید کرد: متاسفانه در شرایط فعلی ۵/۱ میلیون تن فولاد داخلی بر روی زمین مانده است؛ درحالی که آنها را تولید کردهایم اما هنوز نتوانستهایم آنها را در بازار به فروش برسانیم که این امر ریشه در رکودی که در بازار جهانی و به تبع آن رکودی که براقتصاد کشور حاکم است، دارد.
مشاور وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به اینکه لازم است زنجیره تولید فولاد و آهن را در کشور کامل کنیم تصریح کرد: در حال حاضر در صنعت سیمان ۱۸ میلیون تن در کشور مصرف میکنیم و مابقی را صادر میکنیم و با این اوصاف اگر ما بتوانیم در سایر صنایع وابسته به ساختمان مثل فولاد، مفتول، آجر رشد کنیم کل صنعت ساختمان توسعه پیدا خواهد کرد.
ریاحی با اشاره به اینکه لازم است صنعتیسازی مسکن جایگزین روشهای سنتی در ساخت و سازها شود گفت: بهره گیری از تکنولوژی پیشرفته بومی در استانها در ساخت و سازها امری ضروری است.
وی رونق مسکن و توسعه صنعتیسازی مسکن را در گروی خروج مسکن از رکود دانست و گفت: قطعا اگر مسکن رونق داشته باشد و از رکود خارج شود، اقتصاد کشور نیز رنگ رونق به خود خواهد گرفت.